Hitahdut Olei Jugoslavija
התאחדות עולי יוגוסלביה לשעבר
Hitahdut Olej Ex Jugoslavija
Ime korisnika Lozinka
PORUKA ČLANOVIMA HITAHDUTA
24.12.11 -
Oko 3 godine sam u komisiji za kulturu i dogđanja. Za to vreme smo vam organizovali razna događanja, predavanja, izlete i Jugoslovenske večeri.

Prilikom svake aktivnosti sam bila ponovo uzbuđena kad vidim kako ste sretni i veseli što smo se sastali DA budemo zajedno i sa radošću očekujete novi sastanak.

Ove sastanke smo mogli da organizujemo samo uz pomoć i doprinos naših prijatelja ( ponekad i supružnika Jugoslovena) koji su bili spremni da posvete svoje vreme za našu zajednicu i time nas obogate mnogim različitim sadržajima.

Apelujem na sve vas, koji želite da organizujete za nas neke aktivnosti: predavanja, izlete i td. da ME zovete na telefon: 050 355 68 42 ili na mail: miriderman@gmail.com

Osnovno i ključno pitanje je postojanje konvergencije aktivnosti. U mnogim slučajevima održavanje određenih aktivnosti uz naknadu za korišćenje prostora, NE možemo da priuštimo. S obzirom na to, bilo bi nam drago ako bismo uspeli da nađemo instituciju koja bi nam besplatno ustupila prostor za naša okupljanja u bilo kom delu naše zemlje.

Takođe, volela bih da nam date ideje za dodatne aktivnosti.

Samo zajedno možemo da sačuvamo bitisanje i vitalnost naše zajednice.

Miri Derman

 
 
 
 
 
 
 
Hitahdut Olej ex Jugoslavija ©2011 התאחדות עולי יוגוסלביה לשעבר