Hitahdut Olei Jugoslavija
התאחדות עולי יוגוסלביה לשעבר
Hitahdut Olej Ex Jugoslavija
Ime korisnika Lozinka
Novi clanak
14.08.16 -
Drage prijateljice i prijatelji,
u nedelju 04.09.16 u 16.30 odrzacemo skupstinu u " kampusu- kirija za studije inzinjerstva i tehnologije " u ulici Bnei Efraim 218 Neot Afeka, Tel Aviv. Na mestu ce biti obavestenje u kojoj sobi ce se odrzati skup. Za one koji dolaze sa privatnim kolima silazi se putem za Sajam (Ganei ha taaruha) iskrece u pravcu Afeka (ne u pravcu mora) i posle oko 2 kilometra pre mosta za pesake nalazi se parking koledza sa desne strane. Autobusom, linije 47,48,89 (stanica se nalazi na glavnom putu preko puta zeleznicke stanice Univerziteta.)
Svi koji su zainteresovani i zele da podnesu kandidaturu za izbor u vaad mole se da posalju ime i par redova o sebi, elektronskom postom na mail hitahdut@gmail.com , do Ponedlja 22.08.16 i da potvrde prijem potvrdom povratnoim e-mailom. Ko zeli da iznese neku temu za diskusuju na skupstini, moli se da posalje temu do 25.08.16 na mail hitahduta.
Kandidati i oni koji imaju pravo da glasaju, moraju biti clanovi hitahduta koji su platili clanarinu.
U ponedeljak 19.09.16 od 11 do 14:15 odrzacemo posetu u "Centru Hercl". Da podsetimo, porodica Hercla je poreklom iz Zemuna
Prijatan nastavak odmora
vasa Miri
 
 
 
 
 
 
 
Hitahdut Olej ex Jugoslavija ©2011 התאחדות עולי יוגוסלביה לשעבר